Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Isolatie Turnhout

Isolatie zorgt voor een flinke besparing op je energiefactuur, omdat de warmte minder snel kan ontsnappen uit de woning. In dit artikel ontdek je hoeveel energie je kan besparen door te isoleren op verschillende plaatsen. Ontdek hier ook de gemiddelde prijzen voor de plaatsing van isolatie door erkende vaklui. Kom hier in contact met isolatiebedrijven in Turnhout en omstreken.

 

Isolatie dak Turnhout Dakisolatie

In en rond Turnhout zijn er heel wat daken die niet geïsoleerd zijn. Nochtans kan je dankzij dakisolatie heel wat besparen op energie. Isoleren van daken is dan ook een interessante investering. Ongeveer één vierde van alle warmte gaat verloren via het dak.

Gemiddelde prijs: 22 – 28 euro /m² (excl. BTW, incl. plaatsing)

Lees hier meer over dakisolatie.

 

isolatie spouw Turnhout Spouwmuurisolatie in Turnhout

In Turnhout en omstreken zijn er heel wat nieuwe woningen, die voorzien zijn van spouwmuren. Met spouwmuurisolatie kan je ook flink wat geld en energie besparen. Op jaarbasis verbruik je zo 9 à 11 kubieke meter minder gas per m².

Gemiddelde prijs: 17 euro / m² voor EPS-parels (excl.BTW, incl. plaatsing)

Lees hier meer over spouwmuurisolatie.

 

isoleren van vloer in Turnhout Isoleren van de vloer

Vloerisolatie helpt om oppervlaktecondensatie te verminderen. Een vloer met een isolatielaag voelt minder koud. Op jaarbasis kan je er ongeveer 7 kubieke meter gas mee besparen per vierkante meter.

Gemiddelde prijs: 15 – 20 euro / m² voor gespoten PUR

Lees hier meer over vloerisolatie.

 

 

 

Isolatiebedrijven uit Turnhout & omstreken

Dankzij isolatie-info.be kom je heel makkelijk in contact met de beste isolatiebedrijven uit Turnhout en omstreken zoals Ravels, Oud-Turnhout, Vosselaar en Kasterlee. Via onze offertepagina vraag je in één klik prijzen op maat aan bij verschillende bedrijven uit de Kempen. Zo vergelijk je zelf makkelijk en ontdek je wie de voordeligste offerte heeft. Prijzen vergelijken loont altijd.

vloerisolatie plaatsen in Turnhout
Vloerisolatie in renovatie van woning in Oud-Turnhout

 

Overheidssteun via isolatiepremies 

De terugverdientijd van isolatie wordt verkleind dankzij de vele premies. De besparingen op lange termijn zijn dankzij isolatie sowieso al financieel interessant. Maar de subsidies maken het nog een stuk interessanter. In ons artikel over premies, vind je alle details met betrekking tot bedragen, voorwaarden en aanvraagprocedure.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten