Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Isolatie Gent: prijs en rendement

Isolatie is een investering die je op lange termijn terug verdient. Omdat er minder warmte ontsnapt, zal je energiefactuur drastisch dalen. Ontdek hier hoe je energie kan besparen door op cruciale plaatsen te isoleren. Bekijk ook de gemiddelde kostprijs voor het plaatsen van de isolatie. Kom hier gratis in contact met isolatiebedrijven uit Gent.

 

isolatie dak in Gent Isoleren van daken

In en rond Gent zijn er heel wat daken die niet geïsoleerd zijn. Nochtans kan je via dakisolatie heel wat besparen op energie. Isoleren van daken is dan ook een interessante investering. Ongeveer één vierde van alle warmte gaat verloren via het dak.

Kostprijs: 22 – 28 euro /m² (excl. BTW, incl. plaatsing)

Lees hier meer over dakisolatie.

 

 

isolatie spouwmuur in Mariakerke Isolatie van spouwen in Gent

In Gent wordt het isoleren van spouwen nog onvoldoende toegepast. Nochtans kan je met spouwmuurisolatie flink wat geld en energie besparen. Je verbruikt ongeveer zo 9 à 11 kubieke meter minder gas per m² (op jaarbasis).

Kostprijs: 17 euro / m² voor EPS-parels (excl.BTW, incl. plaatsing)

Lees hier meer over spouwmuurisolatie.

 

isolatie vloer in Drongen Isoleren van de vloer

Vloerisolatie helpt om oppervlaktecondensatie te verminderen. Een vloer met een isolatielaag voelt minder koud. Op jaarbasis kan je er ongeveer 7 kubieke meter gas mee besparen per vierkante meter.

Kostprijs: 15 – 20 euro / m² voor gespoten PUR

Lees hier meer over vloerisolatie.

 

 

 

Isolatie plaatsen door bedrijven uit  Gent & omstreken

Dankzij isolatie-info.be kom je heel makkelijk in contact met de beste isolatiebedrijven uit Gent en omliggende gemeentes zoals Mariakerke, Drongen, Wondelgem en Sint-Amandsberg. Via onze offertepagina vraag je in één klik prijzen op maat aan bij verschillende bedrijven uit het Gentse. Zo vergelijk je zelf makkelijk en ontdek je wie de voordeligste offerte heeft. Prijzen vergelijken loont altijd.

realisatie isolatie plaatsen in Gent
Voor en na in privé-woning in Gent

 

Financieel voordelig dankzij isolatiepremies

De terugverdientijd van isolatie wordt verkleind dankzij de vele premies. De besparingen op lange termijn zijn dankzij isolatie sowieso al financieel interessant. Maar de subsidies maken het nog een stuk interessanter. In ons artikel over premies, vind je alle details met betrekking tot bedragen, voorwaarden en aanvraagprocedure.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten