Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Isolatie Leuven

In en rond Leuven zijn er heel wat huizen die onvoldoende geïsoleerd zijn. Nochtans kan je door slim te isoleren heel wat geld besparen. In dit artikel ontdek je hoeveel je kan besparen op je energiefactuur met verschillende vormen van isolatie. Bekijk hier ook de richtprijzen voor verschillende isolatiesoorten van isolatiebedrijven uit Leuven. Klik hier om offertes aan te vragen bij regionale bedrijven.

 

isolatie plaatsen in Leuven Isoleren van daken

In een niet-geïsoleerd huis gaat ongeveer 25 procent van alle warmte verloren via het dak. Door je dak te isoleren kan je dus voorkomen dat er heel wat warmte ontsnapt. Het loont zeker de moeite om na te denken over deze interessante investering.

Prijs: 22 à 28 euro / vierkante meter (excl. BTW, incl. plaatsing)

Lees hier meer over dakisolatie.

 

spoumwuurisolatie in Leuven Isolatie van spouwen in Leuven

In Leuven en omstreken worden er heel wat nieuwe huizen en appartementen opgetrokken, die voorzien zijn van spouwen. Door deze ruimte te isoleren, kan je heel wat besparen. Op jaarbasis verbruik je zo 9 à 11 kubieke meter minder gas / m².

Prijs: 17 euro / m² voor EPS-korrels (excl.BTW, incl. plaatsing)

Lees hier meer over spouwmuurisolatie.

 

vloerisolatie expert Leuven Vloerisolatie

Door je vloer te isoleren, wordt hij aangenamer om op te lopen. Daarbovenop bespaar je er ook energie mee. Bovendien zal het de oppervlakte condensatie verminderen. Per jaar bespaar je ongeveer 7 kubieke meter gas / m².

Prijs: 15 – 20 euro / m² voor gespoten PUR

Lees hier meer over vloerisolatie.

 

 

Isolatiebedrijven uit Leuven & omgeving

Dankzij isolatie-info.be kom je heel makkelijk in contact met de beste isolatiebedrijven. Via onze offertepagina vraag je in één klik prijzen op maat aan bij verschillende bedrijven uit het Leuvense. Zo kan je zelf vergelijken wie de voordeligste offerte heeft. Want prijzen vergelijken loont!

isolatie Leuven buitengevel
Plaatsen van isolatie in privé-woning in Leuven

 

Subsidies voor isolatie

De terugverdientijd van isolatie wordt verkort dankzij de vele isolatiepremies. De besparingen op lange termijn zijn dankzij isolatie sowieso al financieel interessant. Maar de subsidies maken het nog een tikkeltje interessanter. In ons artikel over premies, vind je alle details met betrekking tot bedragen, voorwaarden en aanvraagprocedure.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten