Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Isolatie Hasselt

Isolatie zorgt ervoor dat de warmte niet kan ontsnappen. Op die manier bespaar je op je energiefactuur. In dit artikel ontdek je waar de warmteverliezen het grootst zijn, waar je het best isoleert, en hoeveel je kan besparen. Ontdek hier de prijzen van verschillende isolatiebedrijven uit Hasselt. Je kan hier ook de prijzen van erkende isolatiefirma’s uit het Hasseltse vergelijken. Klik hier om offertes aan te vragen bij regionale bedrijven.

 

Dakisolatie in woning in hasselt Isolatie voor daken in Hasselt

Heel wat daken in Hasselt zijn onvoldoende geïsoleerd. Er zijn nochtans heel wat goede redenen om dit wel goed te doen. Het is een interessante investering omdat daken de grootste warmteverliezen laten optekenen. Ongeveer 25 procent van alle warmte ontsnapt via het dak.

Gemiddelde prijs: 22 à 28 euro / m² (excl. BTW, incl. plaatsing)

Ontdek hier meer over dakisolatie

 

Isolatie in hasselt met spouwmuur Spouwmuurisolatie

Een spouwmuur isoleren is ook een manier om energie te besparen. Niet alle huizen hebben spouwmuren. Een spouw is een opening van 3 à 6 centimeter tussen twee muren. Die kan je opvullen met isolatie. Je kan er jaarlijks 9 à 11 kubieke meter gas mee besparen per vierkante meter.

Gemiddelde prijs: 17 euro / m² voor EPS-parels (excl.BTW, incl. plaatsing)

Ontdek hier meer over spouwmuurisolatie

 

vloerisolatie hasselt isolatie expert Vloerisolatie

Je vloer isoleren kan oppervlaktecondensatie verminderen. Daarnaast is een geïsoleerde vloer ook aangenamer om op te lopen in vergelijking met een niet-geïsoleerde vloer. Met vloerisolatie kan je jaarlijks 7 kubieke meter gas uitsparen per vierkante meter.

Gemiddelde prijs: 15 – 20 euro / m² voor gespoten PUR

Ontdek hier meer over vloerisolatie.

 

 

Isolatiebedrijven uit Hasselt & omgeving

Via deze website kom je makkelijk in contact met heel wat isolatiebedrijven uit Hasselt en omstreken. Dit zijn altijd erkende bedrijven met heel wat ervaring. Voor de beste deal, vraag je best offertes aan bij verschillende firma’s uit Limburg. Dat kan via onze offertepagina. Vergelijk nadien zelf de prijzen. Want prijzen vergelijken loont!

Plaatsen van isolatie bij daken in Hasselt
Zoldervloerisolatie in gerenoveerde privé-hoeve in Hasselt

 

Premies voor het plaatsen van isolatie

Door premies & subsidies wordt isoleren natuurlijk nog een pak interessanter. Door de juiste isolatie te kiezen, bespaar je op lange termijn sowieso al heel wat uit. Dankzij het verkrijgen van subsidies wordt het financieel nog voordeliger. Ontdek in ons artikel over premies alles over de bedragen, de voorwaarden en de aanvraagprocedure.

 

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten