Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Isolatie Antwerpen

Isolatie zorgt ervoor dat de warmteverliezen in huis beperkt blijven. Daarom spaar je heel wat op je energiefactuur. In dit artikel ontdek je hoeveel je kan besparen met verschillende vormen van isolatie. Ontdek hier ook de richtprijzen van verschillende isolatiebedrijven uit Antwerpen.
Klik hier om offertes aan te vragen bij regionale bedrijven.

 

isolatie voor daken in Antwerpen Dakisolatie

In en rond Antwerpen zijn er heel wat daken die onvoldoende geïsoleerd zijn. Nochtans kan je dankzij dakisolatie veel energie besparen. Ongeveer 25 % van alle warmte in huis gaat verloren via het dak. Daarom is dakisolatie een interessante investering.

Richtprijs: 22 à 28 euro / vierkante meter (excl. BTW, incl. plaatsing)

Lees hier meer over dakisolatie.

 

isolatie van spouw in Antwerpen Isolatie van spouwmuren in Antwerpen

In Antwerpen en omstreken worden er heel wat nieuwe huizen en appartementen opgetrokken, die voorzien zijn van spouwmuren. Met spouwmuurisolatie kan je heel wat besparen. Op jaarbasis verbruik je zo 9 à 11 kubieke meter minder gas per vierkante meter.

Richtprijs: 17 euro / m² voor EPS-parels (excl.BTW, incl. plaatsing)

Lees hier meer over spouwmuurisolatie.

 

isolatie vloer in antwerpen Vloerisolatie

Het isoleren van je vloer helpt om oppervlaktecondensatie te verminderen. Een vloer met een isolatielaag voelt ook minder koud aan. Op jaarbasis kan je er ongeveer 7 kubieke meter gas mee besparen per vierkante meter.

Richtprijs: 15 – 20 euro / m² voor gespoten PUR

Lees hier meer over vloerisolatie.

 

 

Isolatiebedrijven uit Antwerpen & omstreken

Dankzij isolatie-info.be kom je heel makkelijk in contact met de beste isolatiebedrijven uit Antwerpen en aanpalende gemeentes zoals Berchem, Borgerhout, Deurne, en Merksem. Via onze offertepagina vraag je in één klik prijzen op maat aan bij verschillende bedrijven uit de Antwerpse provincie. Zo kan je zelf vergelijken wie de voordeligste offerte heeft. Want prijzen vergelijken loont!

isolatie plaatsen in antwerpen

 

Subsidies & premies voor isolatie

De terugverdientijd van isolatie wordt verkort dankzij de vele isolatiepremies. De besparingen op lange termijn zijn dankzij isolatie sowieso al financieel interessant. Maar de subsidies maken het nog een tikkeltje interessanter. In ons artikel over premies, vind je alle details met betrekking tot bedragen, voorwaarden en aanvraagprocedure.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten